MATKAPÄIVÄKIRJA OSA 2

MAANANTAI-ILTA 26.8.2002

Hotellissa virkistäytymisen jälkeen, oli Jarrumies-ryhmä taas iskussa. Respasta tilasimme pari tilataksia ja suuntasimme autojen keulat jälleen kohti Bakkenia. Tällä kertaa matka kesti hieman kauemmin, koska Köpiksessä oli moottoripyöräkerhojen kokoontumisajo ja ruuhkat sen mukaiset. Siispä poikkesimme välillä täydentämään matkan aikana ehtyneitä juomavarastojamme paikalliseen kioskiin.

Bakkenille saavuimme sovitusti kello kuuden kieppeissä ja kaikki saimme heti rannekkeet käteemme. Bakkenilla oli rannekkeet koekäytössä ensimmäistä kertaa ja kokemukset olivat kuulemma olleet myönteisiä. Rannekkeiden kuittaamisen jälkeen suuntasimme Bakkenin Jarrumies Lars#2:n (kuvassa alla) matkassa kohti yhtä Bakkenin suosituimmista ravintoloista. Ravintolassa Bakkenin Vuoristoradan Jarrumiehet tarjosivat meille suussa sulavan illallisen eikä oluessa pihistelty (*hic*)! 

matkak19.jpg (58108 bytes)

Lars#2 vasemmalla

Illallisen päätyttyä suuntasimme kohti Vuoristorataa, missä annoimme ruoan hiukan laskeutua ja teimme "sotasuunnitelmaa". Ei muuta kuin laitteisiin pyörimään! Ensimmäisenä laitteena valloitettiin tietenkin Rodeobanen-autorata (kuvat alla)

matkak22.jpg (49183 bytes) matkak24.jpg (51092 bytes) matkak25.jpg (51372 bytes) 

Autoradan aika-ajojen ja kisan jälkeen, seuraavaksi oli vuorossa Mine Train Ulven.

Mine Train Ulven on rautainen Vuoristorata. Ehkä hieman Lintsin City Expressin ja Särkän Korkkiruuvin sekoitus (katso video). Parin tiukan ja vauhdikkaan junakierroksen jälkeen  suuntasimme kulkumme kohti Fire Ball:ia, Jussin filofosoinnin säestyksellä.

Video!

Jussi filofosoi matkalla 3,0 MB

fireball.jpg (53593 bytes)

Fireball (kuva yllä) oli ehdottomasti Bakkenin paras laite (Vuoristoradan jälkeen tietenkin :D). Siinä sai kyllä todellista kyytiä (kts. video), niin pää kuin masukin! Fire Ball:in jälkeen suuntasimme matkamme kohti Extream pyörityshärveliä (kuvat alla).

matkak26.jpg (46531 bytes) matkak27.jpg (56288 bytes) 

Extremen kieputusten jälkeen suuntasimme kohti TårnGyset:iä (Double Shot) ja Racing:iä, vanhaa kunnon Entteriä unohtamatta. TårnGyset on samanlainen kuin Lintsin Space Shot mutta paljon matalampi (kuva alla).

shotti.jpg (83238 bytes)

Racing on taas "kesympi" versio Särkän Jet Starista, jonka Tuomaskin hyvin tiivistää kommentissaan.

Videot!

Rodeobanen 1      2,9 MB, autorata, in car -kuvia!
Rodeobanen 2      7,0 MB, autorata, in car -kuvia!
Rodeobanen 3      5,7 MB, autorata, in car -kuvia!
Mine Train Ulven 13,7 MB, vuoristorata
Fire Ball               9,7 MB, todella asia laite, ei Lintsillä!
Racing 1               9,0 MB, Ville#2 fiilistelee
Racing 2               4,2 MB, Tuomaksen asiantuntevat kommentit Racing:ista
TårnGyset            4,6 MB, mini Space Shot

Lopuksi sitten pyörittiin ympäri Bakkenia milloin missäkin, kunnes oli aika palata vuoristoradalle. Matkalla pelinhoitaja Tytöt yrittivät saada "ujoja" Jarrumiehiä pelaamaan :-0

Video!

Peliosaston Tytsyt! 3,9 MB

Siellä oli vuorossa kesäkauden viimeiset junat Bakkenin mallin mukaan. Bakkenilla on vain yksi virallinen viimeinen juna (punainen). Junaan on kiinnitetty vaunun sivuille pienet metalliputket, jotka menevät aivan junan pyörien eteen. Metalliputkista Jarrumiehet sitten tiputtelevat paukkupommeja junan pyörien ja radan kiskojen väliin. Melkoista pauketta sanoisin, torvien säestyksellä vielä!

Videot!

Ratakierros pimeällä       16,3 MB, hieno kierros Vuoristoradalla Bakkenin iltavalaistuksessa
Bakkenin viimeinen juna 12,2 MB, pauketta ja torvia!

Viimeisen junan jälkeen pistettiin radalla pillit pussiin ja tunnelin ovet kiinni. Suljettujen ovien takana junat odottaisivat malttamattomana taas pääsyä radalle keväällä 2003. Bakkenin Rutschebanenin kesäkausi oli virallisesti ohitse (Snif!). 

Video!

Junat talviteloille 4,5 MB

Tämän jälkeen siirryimme Vuoristoradan alle missä olikin jo väkeä sankoin joukoin paikalla. Siellä oli kaikki jarrumiehet, tuttavat, ystävät, ym. juhlaväkeä. Olut virtasi (sai kaataa vapaasti omista hanoista),

Video!

Arska baarimikkona 4,1 MB

 ja grillimestari sai pistellä parastaan pitääkseen juhlakansan nälän loitolla. Bakkenin Jarrumies Lasrs#1 täytti vuosia ja sai ansaitut aplodit lahjan ja puheiden lomassa. 

Video!

Juhlakalu Lars#1 5,6 MB

Tunnelma kohosi hetki hetkeltä SKÅL! ja KIPPIS! huutojen iloisella säestyksellä. Tuttavuutta tehtiin ja puhetta riitti. Juhlat jatkuivat myöhään yöhön/aamuun asti. Ja mitä kaikkea loppujen lopuksi tapahtuikaan, jääköön se meidän Jarrumiesten salaisuudeksi *<;-)...

MATKAN TEEMANA OLI; Mikäs laite tää on?!? Sopii lausuttavaksi huvipuistolaitteiden lisäksi mm. ravintolassa, oluella, taxissa, hotellissa, kaupassa, melkeinpä missä vain!

Matkapäiväkirja osa 1 - Matkapäiväkirja osa 3

Teksti: Tony #5

Copyright © 2002 [Lintsi.info]. All rights reserved.