Ravintola Weeruska

Lintsiläisten kantapaikka jo toista kesää!

Ravintola Weeruskan pubissa tehtiin alkuvuonna 2001 pubin peruskunnostus- ja laajennusremontti. Tämän jälkeen ravintolan käytössä ovat olleet kokonaan uudet pelitilat (kts. kuvat). Pelitiloissa on kaksi 7 jalan pool-pöytää (=biljardi) sekä darts-radat (=tikanheittoa), ilmainen kiinteä nettiyhteys sekä peliautomaatteja. Myös äänentoistolaitteita on paranneltu sisältäen mm. tietokoneohjatun jukeboxin.

pelit1.jpg (76012 bytes) pelit2.jpg (72234 bytes)

Ravinolassa on siis pelipuoli ja baarin puoli erikseen. Molemmilla puolilla saa tietenkin nauttia virvokkeita. Baarin puolella voi kuunnella laadukasta musiikkia ja seurustella kavereitten kanssa. Baaritiskiltä voit lainata myös perinteisiä lautapelejä. Pelipuolella voi seurata biljardi- tai tikkakisoja aikansa kuluksi. Ravintola Weeruska tarjoaa Peliautomaateissa taasen voi yrittää päästä rahoistaan eroon. Surffituokio netissä on sekin järjestetty, jossa voit vaikka lukea Lintsi.info sivuja. 

Tapahtumakalenterin ja bändi-illat löydät täältä!

baari.jpg (95075 bytes) 

Lisäksi ravintola Weeruskassa toimii tasokas a´la Carte -tyyppinen erillinen ruokasali. Ravintola Weeruskan keittiö tunnetaan hyvästä ruuastaan ja seudun parhaista pizzoista. Päivisin on tarjolla mahdollisuus myös lounasruokailuun. Lounasruokailu tarjoillaan kello 10.30 - 15.00 välisenä aikana. Lounaaseen kuuluu alkusalaatti, keitto, vesi ja kahvi/tee. A´la Carte- ja lounasruokalistat sekä hinnat saat kätevästi Weeruskan omilta kotisivuilta.

ruokasali.jpeg (36444 bytes)

Ravintola Weeruska pitää asiakaskuntansa tasokkaana ja siten erottuu edukseen Kallion muista kuppiloista. Remontin jälkeen vuoden 2001 keväällä Lintsiläiset ottivat paikan omaksi "olohuoneekseen", jossa kerrataan työpäivän kommellukset sekä ajetaan laitteita vielä työpäivän jälkeenkin ;-).

Kesä 2002

Ravintolan ja Lintsiläisten kanssa on päästy sopimukseen myös tänäkin kesänä. Ravintola tarjoaa kesäkaudella 2002 Lintsiläisille juomat edullisilla hinnoilla, ilmaisen biljardin (yksi pöytä kerrallaan) ja kesällä mahdollisesti järjestettävän Lintsiläisten biljarditurnauksen. Ravintola tarjoaa myös mahdollisuuden järjestää muita tapahtumia, illanviettoja, ym. toimintaa sopimuksen mukaan. Alennukset saat esittämällä Lintsin henkilökortin ostoksesi yhteydessä.

Meistä huolehtii Ravintolapäällikkönä vuoden 2002 alusta toiminut Sami, viehättävän Vuoropäällikkönsä Sannan kanssa. Keittiön herkuista vastaa puolestaan Keittiömestari Tytti. Ikäraja ravintolaan on luonnollisesti vähintään 18 vuotta (varaudu todistamaan henkilöllisyytesi). Alaikäisenä esiintyminen ravintolassa voi johtaa pahimmassa tapauksessa Lintsin työsuhteen purkamiseen, joten pitäkäämme huolta toisistamme.

TERVETULOA VIIHTYMÄÄN!

Näin löydät perille (klikkaa karttaa) ja kuva Julkisivusta

julkis.jpg (67909 bytes)

Jatkoille?

Onko elämää valomerkin (01.30) jälkeen? Kolmosen raitiovaunulla ehtii vielä kaupunkiin (ei suositeltavaa jos on työpäivä seuraavana päivänä ;-)). Kellonajat milloin 3T ratikka (kuva alla) on Porvoonkadun pysäkillä tulee tänne hieman myöhemmin.

3T.jpg (76612 bytes)

Alkusammutukseen ja vähän muuhunkin janoon!

Ravintola Weeruska kuuluu Ravintolakolmio-ryhmään, johon lukeutuu muitakin tasokkaita ravintoloita. 

Ravintola Weeruskan omat kotisivut.

© 2002 yhteistyössä [Lintsi.info] & [Ravintola Weeruska]. All rights reserved.