Leijonat juhlivat!

Kuvat ja teksti: Eeva-Kaarina Holopainen

Tämän vuoden Get together -partyssa ilmojen haltija näytti alkuun nurjimpaa puoltaan ja viskoi, sadetta mäelle tulleiden niskaan. Mutta sitä mukaa kun ryhmät lämpenivät ravaamaan rastilta toiselle ilmakin seestyi. Joukkueet oli tarkoituksella koottu niin, että jokaisessa oli sekä uusia tulijoita että entisiä työntekijöitä, jotta tultaisiin tutuiksi. Samalla kun arvuuteltiin, mikä horoskooppimerkki millekin ryhmälle on siunattu, koettiin mitä Linnanmäen alueelta todella löytyy. Rastit oli sijoitettu niin ovelasti, että joukkueiden oli pakko kömytä katsomaan putkan paikkaa Vuoristoradan katveeseen tai mitä mahtaakaan olla Vekkulan takapihalla.

Kisailijat saivat myös kokemuksia siitä, millaiselta tuntuu yrittää saada palloja kouruihin tai onkia liukasta kalaa altaasta. Kyytiä he saivat hurjalla vauhdilla Breakdancessa ja rauhallisemmin Safarissa ja uudessa Around the World -laitteessa.

Ammunnassa syntyi ruuhkapäivän kaltainen pullonkaula, joten päättäjäispartyn alkaminen venyi ajateltua pitemmälle. Ihmeen vauhdikkaasti joukkueet kuitenkin keksivät, kuinka esitellä juhlakansalle horoskooppimerkkinsä. Tuloksista päätellen tänä kesänä Lintsillä piilee uskomaton määrä luovaa hurjuutta. Melkein lennossa syntyi tosihassuja sketsinpätkiä. Niinpä ei ollutkaan ihme, että tuomaristolta meni melkoinen tovi ennen kuin se pystyi julistamaan Leijonat voittajiksi.

© 2002 [Lintsi.info]. All rights reserved.