Puistoa tehtiin tutuksi satuisesti

Teksti: Eeva-Kaarina Holopainen

Saarisen Osmo oli hörökorvainen Vilkas, joka veti joukkoaan vauhdilla läpi vaativan ohjelman.

 

Runsaasti pari sataa tuoretta, ja moni vanhakin lintsiläinen, osallistui Get Together -Partyyn iltana, jota kauniimpaa ja lämpimämpää ei voisi enää toivoa. Teemana oli satu. Niinpä joukkueita kuljetti paikasta toiseen Lumikki ja hänen seitsemän kääpiötään sekä tietysti paha kuningatar ja jalo prinssi. 

Prinssi uljaalla eli Harri Hongistolla oli tyttöjen lisäksi joukkueessaan todellinen Lintsi-konkari eli Linnanmäkeläisten yhdistyksen puheenjohtaja Martti Miettinen (oik.).

 

Siinä tulivat matkan varrella tutuiksi niin Museo kuin Hurjakuru ja moni muukin paikka siinä välillä. Kova koitos oli ulkonäyttämöllä, jossa tuomarikaksikko Marita Tuominen ja Risto Räikkönen (kuva alla) panivat "partylaiset" esittämään Punahilkka-sadun. Tulkintoja oli yhtä monta kuin joukkueitakin eli 10 kpl.

Ehdottomasti hurjimpiin susiin kuului antaumuksella rooliinsa paneutunut Niko L. Joukkue voittikin esittävän taiteen rastin (kuva alla).

Kovan kisan voittivat 38 pisteellä Uneliaat. Jaetulle kakkostilalle kohosivat joukkueet: Kuningatar, Viisas ja Prinssi 37 pisteellä, jaetulle viitostilalle Lumikki, Jörö ja Lystikäs (36 p.) 8. oli joukkue Nuhanenä, 9. Vilkas ja 10. Ujo.

© 2002 [Lintsi.info]. All rights reserved.