Jalkapallo-ottelu 2003   

Tämän vuotinen jalkapallo-ottelu oli tiukempi ja jännittävämpi kuin aikoihin. Ensimmäisellä puoliajalla Lintsi teki avausmaalin eli puoliaikatulos oli 1 - 0. Toisen puoliajan alkupuolella Särkkä tasoitti tilanteeksi 1 - 1, mutta pian tämän jälkeen Lintsi otti taas johtoaseman hienolla 2 - 1 maalilla. Näin pelattiinkin melkein loppuun asti, jossa Särkkä harmittavasti tasoitti tilanteeksi 2 - 2. Tasatuloksen johdosta pelattiin rangaistuspotkukilpailu - niin kuin viime vuonnakin - jonka Lintsi selvitti edukseen ja näin siis voitti ottelun tuloksella 3 - 2. Hyvä ottelu ja ensi vuonna otetaankin mittaa taas Helsingissä. Jatkot olivat tuttuun tapaan Ylöjärven kesärannassa, josta suuri kiitos Särkkäläisille!

KUVAGALLERIA

Video1 CIMG2040.AVI

Video2 CIMG2042.AVI

Video3 CIMG2045.AVI

Pelataan maanantaina 25. elokuuta 2003!

Lintsi     -     Särkänniemi

Lintsi ja Särkänniemi ottavat jälleen kerran yhteen jalkapallo-ottelun merkeissä. Tänä vuonna pelataan Tampereella ja pelipaikkana on Räikän urheilukenttä Ylöjärvellä. Bussi Tampereelle starttaa Lintsiltä kello 13:00 ja ilmoittautua voi (heti) Lintsin keskusinfoon. Matkan hinta 10€ (Lintsiyhdistyksen jäsenet) ja muut 12€.

Jälkipelit pelataan ja Ylöjärvellä mahtavassa kesänviettopaikassa. Paikka sijaitsee järven rannalla ja saunomiseen sekä uimiseen on hyvät mahdollisuudet. Bussi paluumatkalle lähtee Ylöjärveltä 22:00 tienoilla, joten takaisin Helsingissä ollaan puolenyön jälkeen.

KAIKKI MUKAAN HUUTOSAKKIIN KANNUSTAMAAN LINTSI MURSKAVOITTOON!

Kartta pelipaikalle

Copyright © 2003 [Lintsi.info]. All rights reserved.