Tervetuloa lintsi.info sivuille!

Linnanmäki vuonna 1951

Lintsi.info sivut ovat nimensä mukaisesti omistettu kaikenlaiselle Lintsin huvipuistoon, henkilökuntaan, Linnanmäkeläisten yhdistykseen, Vuoristoradan Jarrumiehet ry:hyn ja näiden järjestämiin vapaa-ajan viettoihin, ym. Lintsiin liittyville asioille.

Mitä uutta näillä sivuilla? Viimeinen päivitys 25.05.2009

Lintsiä (eli Linnanmäen huvipuistoa) Helsingissä ylläpitää Lasten Päivän Säätiö. Toimintaa johtaa syksystä 2001 alkaen toimitusjohtaja Risto Räikkönen. Linnanmäen huvipuiston ovat perustaneet Suomen kuusi keskeisintä lastensuojelujärjestöä:

Mannerheimin lastensuojeluliitto ry
Parasta lapsille ry
Lastensuojelun keskusliitto ry
Ensi- ja turvakotien liitto ry
Pelastakaa lapset ry
Barnvårdsföreningen i Finland rf

Näistä suurin on Mannerheimin lastensuojeluliitto (MLL), joka on perustettu v. 1920 nimensä mukaisesti itse edesmenneen Marsalkka Mannerheimin johdolla. MLL on Suomen suurin lastensuojelujärjestö. Liitossa on 90 000 jäsentä ja 555 paikallisyhdistystä ympäri Suomea. Paikallisyhdistysten toimintaa tukee 13 piirijärjestöä.

Jokaisella lapsella on oikeus hyvään ja onnelliseen lapsuuteen. Mannerheimin Lastensuojeluliitto työskentelee tämän oikeuden toteuttamiseksi yhteistyössä monien eri tahojen kanssa. MLL on kaikille avoin kansalaisjärjestö, joka edistää lapsen ja lapsiperheen hyvinvointia, lisää lapsuuden arvostusta ja näkyvyyttä yhteiskunnassa sekä tuo lapsen näkökulmaa päätöksentekoon. 

Kesällä 1962 Lintsille tuli uutena laitteena Pilvenpyörä 

Lasten Päivän Säätiön toiminnan tarkoituksena on, Helsingissä sijaitsevan Linnanmäen huvipuiston ylläpitämisellä ja kehittämisellä, tarjota kaikenikäisille mahdollisuuksia yhteiseen vapaa-ajan viettoon, sekä tuottaa varoja lastensuojelutyöhön. Säätiö ei tuota voittoa vaan kaikki ylijäävät varat jaetaan lastensuojelujärjestöille lastensuojelutyön kehittämiseen ja parantamiseen. Joten hyvällä asialla siis ollaan!

Suihkio vuodelta 1954

JARRUMIESTEN OMAT SIVUT, http://www.jarrumiehet.fi/,

Postia Jarrumiehille: jarrumiehet(at)jarrumiehet.fi

Linnanmakelaisten yhdistys ry: linnanmakelaiset (at) gmail.com

Palautelomake löytyy täältä. <--- Click to Feedback

Nämä sivut ovat yksityiset, eivätkä ole tekemisissä Linnanmäen virallisten sivujen kanssa! Copyright © 2002 - 2009 [Lintsi.info]. All rights reserved.

 Copyright © 2002-2006 [Lintsi.info]. All rights reserved.