Lintsi-tiimin ideakisa

Keksi uudet nimet Linnanmäen alueille, teille, silloille, portaille jne. Aivonystyröiden voimistelun lisäksi luvassa on mainetta, kunniaa sekä hurvittelullisia palkintoja…

Meneillään on siis koko henkilökunnan ideakilpailu, jonka tarkoituksena on keksiä uudet nimet Linnanmäen alueelle, siis kaikille "toreille", porteille, teille, silloille, jopa istutuksille jne. Nimet tulevat käyttöön todennäköisesti jo ensi vuonna, joten tässä on todella mahdollisuus päästä vaikuttamaan tuleviin Lintsi-kausiin. Ja palkinnoissakin löytyy!

SÄÄNNÖT:

*Kilpailuun voi osallistua Lasten Päivän Säätiön (eli Linnanmäen) henkilökunta.

*Kilpailuaika alkaa 7.6. ja päättyy 15.8..

*Kilpailun tarkoituksena on keksiä nimet Linnanmäen huvipuiston uusille ja vanhoille alueille, toreille, teille, silloille, portaille, kukkaistutuksille ja mille ikinä uuden nimen haluaakaan antaa.

*Kilpailukaavakkeita saa kaikista henkilökunnan taukotiloista.

*Kilpailukaavakkeeseen (mukana suuntaa-antava kartta) voi nimetä joko nykyiselläänkin nimen omaavat kohteet ja alueet tai jaotella ja nimetä alueet kokonaan uudelleen.

*Täytetyt kilpailukaavakkeet asianmukaisin henkilötiedoin varustettuna on toimitettava toimistorakennuksen vaihteeseen (sama paikka, josta haetaan palkkanauhat) 15.8. mennessä. Myöhästyneitä esityksiä ei tulla huomioimaan kilpailussa.

*Raati pidättää oikeuden nimiesitysten muutoksiin.

*Raati pidättää oikeuden käyttää Linnanmäen lopullisessa nimistössä kokonaisia ehdotuksia tai osia ehdotuksista.

*Voittajat sekä Linnanmäen uusi nimistö julkistetaan kesäkauden päättäjäisissä 8.9., palkinnot jaetaan samassa tilaisuudessa.

*Neljä parasta ehdotuskokonaisuutta palkitaan hulppein hurvittelupaketein

  1) Sokos-hotellien 100€ arvoinen lahjakortti

  2) Eckerö Linen päiväristeilypaketti hytteineen ja aterioineen, arvo 92€

  3 & 4) 50€ arvoiset lahjakortit Radisson SAS hotelleihin/ravintoloihin           

  Lisäksi luvassa runsaasti yllätyspalkintoja innovatiivisille ideanikkareille!      

Nimi- ja palkintoraatiin kuuluvat toimitusjohtaja Risto Räikkönen, markkinointipäällikkö Kirsi Valta-Makkonen sekä kausihenkilökunnan edustaja Suvi Aherto.

Toreja ei tarvitse nimetä ”-toreiksi” saati teitä ”-teiksi”, luovuutta ja vapaata ajattelua saa sen sijaan käyttää runsain mitoin! Idearikasta ja menestyksekästä kilpailua!

Lisätietoja tarvittaessa antaa Lintsin toimiston vaihde 09-773991 ma - pe 9.00-15.45.