Sellanen olI' Viipuri

40 innokasta umpimähkäläistä kokoontui perjantaina 29.9.95 klo 6.00 Kampin metroasemalle. Matka jatkui metrolla rautatieasemalle, jossa "pääjehu" Martti jakoi liput ja matkaohjelman. Asemalla hyppäsimme Sibbeen (lue Sibelius), jolla matka jatkui kohti Viipuria.

Vainikkalassa junaan ponkaisi iloisia ja salskeita rajavartijapoikia tarkistamaan, että rajanylitysluvat ovat kunnossa. Venäjän puolella meitä odotti samanlainen operaatio, rajamiehet olivat tosin huomattavasti tiukemman näköisiä.

Viipurissa vastassa oli Saimaa Lines:in edustaja, jonka johdolla menimme hotelli Druzbaan lounaalle. Aterian jälkeen oli vuorossa kiertoajelu. Kaupunkiin tutustumiseen ja shoppailuun oli varattu aikaa neljä tuntia. Klo 17.30 matka jatkui M/S Carelialla Saimaan kanavaa pitkin Lappeenrantaan. Laivamatka sujui tanssimisen, hauskanpidon, yhteislaulun ja virvokkeiden nauttimisen merkeissä.

Lappeenrantaan saavuttuamme majoituimme paikkakunnan parhaaseen hotelliin Patriaan. Yöelämään jokainen tutustui oman makunsa mukaan. Lauantaipäivä oli varattu vapaaseen tutustumiseen Lappeenrannan nähtävyyksiin. Umpimähkä läheni loppuaan. Viimeisen etapin Helsinkiin kuljimme junalla, joka oli vain puoli tuntia myöhässä. Helsingissä olivat vuorossa enää haikeat jäähyväiset!

Umpimähkä onnistui loistavasti. Siitä kiitokset upeille matkanjohtajille Martille, Tamaralle ja Ritvalle! Seuraavaa "umpparia" innolla odottaen,

Sanna ja Tove

Copyright © 2002 [Lintsi.info]. All rights reserved.